Wat anderen vertellen

Testimonials

Ik  ben gezegend met heel veel lieve mensen in mijn leven. Dit is wat enkele van hen over mij vertellen.

Lisette is heel persoonlijk in de omgang waardoor je je snel begrepen voelt. Samen met haar werk je naar je doel en haal je het doel. Ze heeft dan ook bij mij een gunfactor.


Hans van Bommel

Eigenaar Ferlin Care

Lisette is heel professioneel en kan je goed helpen. Ze is heel open en direct in haar communicatie. Ze is heel fijn om mee samen te werken!


Eliza Agten

Eigenaar Vlag Media

Lisette weet een goede brug te slaan tussen de wensen van haar klanten en het formuleren van krachtige en activerende content. Een betrokken persoonlijkheid die gericht te werk gaat.


Wishal Autar

Eigenaar Beveiligingsoverzicht

Ik heb nauw samengewerkt met Lisette. Daarin heb ik gemerkt dat ze heel creatief is, positief is ingesteld en altijd in oplossingen denkt. Ze gaat uitdagingen zeker niet uit de weg en bouwt graag aan iets nieuws.Deariel Maynard

Freelance coach en adviseur

Lisette werkt nu bijna 2 jaar 1 á 2 dagen per week freelance in mijn onderneming. Ik was toen een startende en groeiende ondernemer en was het overzicht totaal kwijt. In de tijd dat Lisette voor mij werkt heeft ze structuur aangebracht en de social media en marketing op een hoger niveau gebracht. Bovenalles, is ze fijn om mee samen te werken. Ze werkt snel, is zeer behulpzaam, meedenkend en erg pro-actief. Een topper.


Jasper Kok (Guru Gian)

Eigenaar Gian Instituut

Wil jij ook met mij samenwerken?

Bekijk de mogelijkheden of neem contact op.

Contact opnemenOver de mogelijheden