Voorproefje Parel in de Pijn

Een bijzonder autobiografisch verhaal

In deze autobiografie vertelt Inge Bongenaar over haar leven vol liefde, leed, spiritualiteit en hoe het licht er altijd is. Dat het leven niet altijd makkelijk is, weet Inge namelijk als geen ander. Het leven komt niet alleen met rozengeur en maneschijn. Het leven kent vele dalen. Sommige zijn diep en anderen zijn nog dieper. En ook al is ze begaafd en kreeg ze hulp van bovenaf, toch moest ze het vaak alleen doen. Dit is haar les hier op deze aarde, maar ook haar gift. Dit is haar Parel in de Pijn.

Er gaan als vanzelf deurtjes open

In ‘Parel in de Pijn’ deelt Inge haar leven met jou, zodat jij ook jezelf leert kennen. Dat jij jezelf leert liefhebben om wie je werkelijk bent. Dat jij mag ontwaken aan de herinnering dat jouw ziel altijd bij je is in elk moment. Ook op de momenten dat het niet eenvoudig is en wanneer je in een wervelstorm van gebeurtenissen zit. Je bent nooit alleen. Er is altijd hoop. En er is altijd licht achter de duisternis. Ze deelt haar leven met jou om je te laten zien dat het de moeite waard is. Bereid je voor op deurtjes in je ziel die als vanzelf opengaan.

Vraag nu direct de eerste vier hoofdstukken aan!

Wat anderen zeggen over het voorproefje van ‘Parel in de Pijn’

Laura

“Ik kon niet wachten om die hoofdstukken te lezen, gevolg is dat ik niet kon stoppen met lezen!! Wat is dit intens, dapper en toch ook mooi. Mooi dat je dit deelt en de manier waarop het geschreven is!! Ik kan niet wachten tot het boek er is”

Bert

“Ik baal dat ik moet wachten tot februari om verder te kunnen lezen. Ik voelde nu al enorm veel gebeuren van binnen. Ik ben diep onder de indruk”.

Marja

“Ook ik heb de hoofdstukken achter elkaar gelezen. Wat een verdriet en wat een passende en ontroerende titel ! Ik heb daarna het boek direct besteld.”

Over de auteurs

Inge Bongenaar is zo’n 16 jaar geleden begonnen met haar eigen praktijk de ‘Bron van Licht’ in Spijkenisse samen met haar man Louis. In haar praktijk begeleid ze mensen die zijn vastgelopen in hun leven. Zij helpt mensen om zich te herinneren wie ze werkelijk zijn en zichzelf te liefhebben zoals ze zijn en hun leven weer in eigen hand te nemen. 

Zodoende is ook Lisette Stam bij haar terecht gekomen. Inmiddels alweer wat jaren verder is de band hechter dan die van coach en coachee en zijn ze vriendinnen geworden.

Lisette begon vier jaar geleden met haar eigen bedrijf om meer te gaan doen wat ze leuk vond. Van tekschrijver, naar VA, naar marketingondersteuning vond dit uiteindelijk de vorm marketing- en businesscoach, en helpt zij ondernemers hun eigen verhaal te zien en de wereld in te brengen.

Meer over IngeMeer over Lisette

Vraag nu het voorproefje aan van ‘Parel in de Pijn’