Van Blok tot Bloei online training

Laat de wereld zien wie jij bent

“Mensen vinden het vast niks”
“Het is (nog) niet goed genoeg”
“Er zijn al zoveel anderen”
“Waarom zouden ze bij mij moeten zijn?”
“Marketing is gewoon niks voor mij”

Allemaal innerlijke geluiden die je ervoor kunnen behoeden dat te doen wat je eigenlijk wilt. Om jouw verhaal de wereld in te brengen. Om het verschil te maken.

Als je luistert naar deze geluiden, blijf je lekker veilig in je bubbel. Onraakbaar. En onvindbaar.

En laat dat nou steeds belangrijker worden in een wereld waarin iedereen vanalles roept. Juist jouw authentieke zelf is zo hard nodig.

Jij bent ongelooflijk waardevol en jij hebt iets moois te bieden. Dat hoef je niet te verstoppen. Nooit. Niet voor jezelf, niet voor een ander en niet voor de wereld.

Ik durf zelfs te zeggen dat de wereld er beter op wordt als jij stopt met jezelf verstoppen. Jij bent de enige die dit in de weg staat. De vraag is: waar wacht je nog op?

Doorbreek die cirkel

Ook ik ken die stemmen. Soms zijn ze een fluistering en soms gillen ze als een gek. Vroeger luisterde ik er standaard naar. En wat gebeurde er?

* Ik had ideeën, maar die voerde ik niet uit. Ook al waren het ideeën waar ik van binnen heel blij van werd en helemaal bij mij pasten.
* Ik bleef telkens in hetzelfde cirkeltje ronddraaien en dezelfde niet zo leuke situaties tegenkomen.
* Mezelf laten zien deed ik niet. Ik bleef liever verstopt in een hoekje zitten.
* Ik werkte niet samen met mezelf en keerde mezelf keer op keer de rug toe.

Dat veranderde toen ik leerde om die stemmen wel te horen, maar ze niet meer voor waar aan te zien. Hoe ik dat leerde? Door mijn patronen te leren zien, anders te kiezen en te gaan doen. Ik maakte van mijn blokkades momenten van bloei.

Jij kunt ook van jouw blokkades bloei momenten leren maken

Ik weet hoe graag je uit dat cirkeltje wilt doorbreken.
In deze training ga je aan de hand van korte praktische opdrachten, coaching en live Q&A’s aan de slag om door jouw eigen bezwaren en belemmeringen heen te komen, zodat jij jouw verhaal gaat laten zien aan de wereld.

In 5 stappen ontdek je welke belemmeringen je nu ervaart in je marketing.
Wat vertel je jezelf waarom het niet kan?
Wat zou je eigenlijk heel graag willen doen, maar doe je nog niet?
In deze training gaan we één van die dingen gewoon doen. Want je kan heel leuk naar binnen kijken bij jezelf, maar het wordt pas echt waardevol als je ook naar buiten treedt.

Start: op elk moment mogelijk.
Deelname is € 37,50 excl. BTW
Hiervan gaat € 2,50 naar het goede doel.

Wat anderen zeggen:

Saskia

Yogadocente en coach

Een zeer waardevolle training met korte, heldere stappen waardoor ik mijn angst onder ogen durfde komen. Lisette is een fijn en puur mens.

Claudia

Healer & coach

Een erg leuke training die me 5 dagen heeft laten doorvoelen en verdiepen. Het gaf me frisse moed.

Karen

Coach

Ik ben weer een stapje dichterbij jezelf gekomen. Dankzij jouw openheid en kwetsbaarheid durfde ik dat ook.

Maartje

Marketing Strateeg

Wat een mooie training. Ik vond je 1-op-1 feedback en de live sessies heel waardevol. Lisette heeft een fijne energie. Rustig maar duidelijk en meedenkend. En ook nog eens gewoon een heel leuk mens!
Een mooie training hebt die veel waarde toevoegt

Wat houdt de online training in?

We gaan niet alleen naar binnen, maar ook naar buiten en daadwerkelijk aan de slag. Dat is waar je het verschil gaat maken en oude gewoonten kan veranderen. Door anders te doen dan je voorheen deed. Dit doen we door…

Praktische opdrachten

Er staat elke dag een korte oefening in de online omgeving, die je op een tijdstip naar wens kunt maken. Hierbij krijg je 1-op-1 feedback en begeleiding van mij. Gemiddeld ben je per dag een half uur tot een uur bezig met je huiswerk naar aanleiding van de opdracht.

Live Q&A’s

Ter verdieping en ondersteuning zijn er elke vrijdag live Q&A’s in de besloten Facebook groep. Hierbij krijg je alle ruimte om jouw vragen te stellen of te delen wat je graag kwijt wilt. Er is ruimte om te brainstormen, feedback te krijgen en pointers te krijgen om verder te kunnen.

Community

Er is een besloten community , de Tribus Tribe, om al je vragen in te stellen, te connecten met anderen en jouw ervaringen te delen. Verbinden is enorm belangrijk als ondernemer en als mens. Die ruimte krijg je dus volop op jouw voorwaarden.

Na deze online training:

* Weet jij welke verhalen jij jezelf wijs probeert te maken.
* Ken jij jouw grootste innerlijke belemmeringen wanneer het op je marketing aankomt.
* Weet je welke dingen je diep van binnen graag zou willen doen op dit gebied
* Kan jij praktisch aan de slag en weet jij dus hoe jij je angst cirkel kan doorbreken.
* Weet jij wat jouw volgende stap is die écht bij jou past en weet jij hoe jij dit praktisch vorm te geven.
* Heb je van jouw blok een bloei moment gemaakt!

Ja, ik doe mee

Praktische informatie

Starten kan op elk moment. De live online momenten vinden elke vrijdag plaats om 10.00 uur.

Deelname is voor € 37,50 excl. BTW.
Hiervan gaat € 2,50 naar Stiching True Colors (konijnenopvang).

Super leuk als jij er ook bij bent en samen met mij je ongemakkelijk, bang, zenuwachtig, trots en blij gaat voelen over de stappen die je maakt.

Wil jij de stap zetten naar authentieke marketing en je eigen blokkades overwinnen? Doe dan mee met de van Blok tot Bloei online marketing training!

Ja, ik doe mee

Over mij

Al jaren werk keihard aan mezelf om mijn weg te vinden uit alle die blokkades en me bewust te worden van wie ik ben in heel mijn hoedanigheid. Ook de lelijke stukken. Jaren van cursussen, workshops, trainingen hebben mij geholpen om mezelf op een diep niveau te leren kennen en daardoor heb tools en inzichten gekregen, die ik ook aan jou kan geven. Daarnaast ben ik ook iemand die al jaren werkzaam is op het gebied van bedrijfsvoering en marketing. Ooit in loondienst en nu als ZZP-er. Door die combinatie kan ik je dus ook niet alleen goed begeleiden in het stuk naar binnen, maar ook in het stuk naar buiten. Ook de praktische kanten van het verhaal ken ik en ik weet dus op welke manieren jij jouw verhaal zichtbaar kan maken.

Opleidingen op het gebied van bewustzijn, persoonlijke en spirituele ontwikkeling

Ervaring op het gebied van bedrijfsvoering en marketing in diverse branches

Zelf werkzaam als zelfstandig ondernemer met alle highs en lows die erbij horen