Parel in de Pijn

Een bijzonder 
autobiografisch verhaal

In deze autobiografie vertelt Inge Bongenaar over haar leven vol liefde, leed, spiritualiteit en hoe het licht er altijd is. Dat het leven niet altijd makkelijk is, weet Inge namelijk als geen ander.
Het leven komt niet alleen met rozengeur en maneschijn. Het leven kent vele dalen. Sommige zijn diep en anderen zijn nog dieper.
En ook al is ze begaafd en kreeg ze hulp van bovenaf, toch moest ze het vaak alleen doen. Dit is haar les hier op deze aarde, maar ook haar gift. Dit is haar Parel in de Pijn.

Download gratis voorproefje

Over het boek ‘Parel in de Pijn’

In ‘Parel in de Pijn’ deelt Inge haar leven met jou, zodat jij ook jezelf leert kennen. Dat jij jezelf leert liefhebben om wie je werkelijk bent. Dat jij mag ontwaken aan de herinnering dat jouw ziel altijd bij je is in elk moment. Ook op de momenten dat het niet eenvoudig is en wanneer je in een wervelstorm van gebeurtenissen zit. Je bent nooit alleen. Er is altijd hoop. En er is altijd licht achter de duisternis. Ze deelt haar leven met jou om je te laten zien dat het de moeite waard is.

Bereid jezelf voor op deurtjes die in jou open zullen gaan om dichter bij jezelf te komen. Om nog meer te worden wie jij bent. Om naar jezelf en jouw leven te kijken op een nieuwe en lichtere manier. Hier hoef je niks voor te doen. Je hoeft er alleen maar voor open te staan en het over je heen te laten komen. Weet dat je zielsbewustzijn dit boek op jouw levenspad heeft gebracht voor inzicht en acceptatie van de liefde voor jezelf.

Wat anderen zeggen
over ‘Parel in de Pijn’

Patrick

“Wat een leven heeft Inge al achter de rug. Zoveel pijn verlies en verdriet, en dan toch het licht en God vinden in jezelf en om je heen en je eigen praktijk opstarten! Heel knap. Hou maar een doos tissues bij de hand. Heerlijk geschreven en beschreven, zodat het zelfs met vermoeide ogen nog makkelijk leesbaar is.”

Kitty

“Een inspirerend verhaal waarin de pieken en dalen van het leven van Inge mooi worden verteld. Het geeft inzicht in hoe tegenslagen (maar ook liefdes) houvast kunnen bieden in het vinden van je kracht.”

Assya

“Dit is een inspirerend levensverhaal over een persoonlijke reis van het leven. Vele ups en downs, verlies en vreugde hebben Inge gevormd tot een prachtig medium en healer. Vele zullen er moed en inzichten uit kunnen halen. Een boodschap dat liefde ook je kracht kan zijn.”

Mariejan

“Hoe kan ik in een paar woorden vertellen hoe mooi dit boek is… Ik probeer het: mooi, aangrijpend, soms herkenbaar, eerlijk, leerzaam, waardevol. Een aanrader!! In een ruk uitgelezen. Wanneer komt het volgende boek?”

Bestel jouw exemplaar van Parel in de Pijn nu!

Wanneer je het boek hier bestelt, ontvang je als bonus een persoonlijke boodschap voor 2021 van Inge.

Of download eerst het voorproefje

Bestel hier jouw exemplaar
van Parel in de Pijn

Paperback (ophalen)

239 pagina’s in paperback uitgave. Zelf ophalen in Spijkenisse of Gouda. Incl. persoonlijke boodschap

€ 22,95

Bestel het boek

Reacties van lezers

Laura

“Door de ervaringen van Inge te lezen (en binnen te laten komen) opent je eigen hart ook! Dacht het in een keer uit te kunnen lezen, maar daar is het boek te intens voor. Ik had echt tussendoor tijd nodig om (onder)bewuste pijn te kunnen verwerken. Dit boek heeft voor verlichting gezorgd, terwijl ik altijd veel moeite had met loslaten en mijzelf te vergevem. Dit boek zal ik nog vaker lezen. Het is echt bijzonder dat het boek zo’n effect heeft.”

Sandra

“Dit boek laat je niet meer los. In dit boek neemt Inge je mee in haar leven. Hoe is het om met een spirituele gave te worden geboren? Hoe ontwikkel je jezelf, ga je ermee om en hoe kun je je eigen spirituele pad verder bewandelen? Zelfacceptatie, vertrouwen, liefde, kwetsbaarheid, maar ook verdriet en tegenslagen. Inge neemt je mee in haar reis en inzichten. Als een ieder van ons meer tijd en rust voor zichzelf en de ander zou nemen, zou de wereld een stuk lichter en liefdevoller zijn.”

Over de auteurs

Inge Bongenaar is zo’n 16 jaar geleden begonnen met haar eigen praktijk de ‘Bron van Licht’ in Spijkenisse samen met haar man Louis. In haar praktijk begeleid ze mensen die zijn vastgelopen in hun leven. Zij helpt mensen om zich te herinneren wie ze werkelijk zijn en zichzelf te liefhebben zoals ze zijn en hun leven weer in eigen hand te nemen. 

Zodoende is ook Lisette Stam bij haar terecht gekomen. Inmiddels alweer wat jaren verder is de band hechter dan die van coach en coachee en zijn ze vriendinnen geworden.

Lisette begon vier jaar geleden met haar eigen bedrijf om meer te gaan doen wat ze leuk vond. Van tekschrijver, naar VA, naar marketingondersteuning vond dit uiteindelijk de vorm marketing- en businesscoach, en helpt zij ondernemers hun eigen verhaal te zien en de wereld in te brengen.

Meer over IngeMeer over Lisette