Oude jas uittrekken

Oude jas uittrekken

Als we honger hebben, dan eten we. Als we moe zijn, dan slapen we. En als iets stuk is dan kopen we een nieuwe of repareren het. Allemaal heel logisch en natuurlijk. Maar zielshonger stillen door stappen te maken die beter bij ons passen. Rusten omdat we behoefte hebben aan stilte en vertraging om te voelen. Iets dat niet meer werkt of bij je past, gaan loslaten. Nee…dat is vaak lastig. Terwijl het net zo natuurlijk zou moeten zijn.

De reden is net zo simpel als dat hij moeilijk is: angst. Angst voor overgave. Angst voor basis kwijt te raken. Angst om te falen. Angst voor je eigen licht. De oude jas van angst, tekort, pijn, verdriet. Die jas biedt een soort veiligheid en houvast. Simpelweg omdat het zo bekend is voor je.

Maar geeft het je echt wat je wilt? Waar je blij van wordt? Waarschijnlijk niet. Dus het is echt tijd om die jas uit te gaan trekken. Om een jas van licht, geluk, overvloed en vreugde aan te gaan trekken. Dat wat je daadwerkelijke natuur is. Maar de enige die die keuze kan maken ben jij.

Voel jij dat je toe bent aan een nieuwe jas? Dat het nu eens eindelijk anders mag? Dat jij ook dat licht verdient? Doe dan mee met de Spirituele Business School. Waar we 6 maanden gaan werken aan een stabiele basis vanuit jouw licht. Neerzetten wat jouw ziel doet zingen. En waar je ook nog een goede boterham van kunt eten. Dat is geluk.

We starten in september. Je leest hier alles erover: https://gurugian.nl/spiritual-business-schoolWeten of het matcht? Vraag dan een gratis half uur 1-op-1 aan: https://bit.ly/halfuur

Geen reacties

Je reactie toevoegen