Mijn verhaal

Doen waar je blij van wordt en waar je goed in bent

Met die gedachte begon ik begin 2017 voor mezelf. In eerste instantie met een sporadische opdracht en sinds oktober 2017 volledig zelfstandig. De reis van het zelfstandig ondernemen heeft me langs vele mooie stops gebracht, fantastische mensen leren kennen.

Van yogaleraren tot directeurs van multinationals. Ik maakte kennis met de wereld van Kundalini Yoga, maar ook met de Rotterdamse maakindustrie. Ik deed taken voor administratieve ondersteuning, het organiseren van events tot aan het opzetten van volledige strategieën en contentmanagement. Een heel breed scala met allemaal leuke kanten. Want ja … ik vind veel leuk.

Maar er kwam een punt dat ik mezelf moest afvragen. Wat wil ik echt? En waar word ik nou echt tot het diepst van mijn zijn blij van?

Met stip op één staan de dieren. Daarom begon ik o.a. ook met vrijwilligerswerk in de lokale wildopvang. Daarnaast word ik blij van creëren, verhalen vertellen en anderen laten groeien. Als je dit met elkaar combineert, ontstaat er wat ik nu doe. Ik combineer kennis, (levens)ervaring, passie en creativiteit in begeleiding, strategie en teksten die bij passen bij jouw organisatie en ervoor zorgen dat de boodschap die je naar voren wilt brengen ook daadwerkelijk naar voren komt. 

Meer weten? Bekijk ook mijn CV om te zien wat ik zoal gedaan heb.

Nog wat dingen over mij op een rij

• Al vanaf kleins af aan ben ik dol op dieren. De onvoorwaardelijke liefde en vreugde die zij geven, is wat mij betreft ongeëvenaard. Ik huil dus als er in films dieren doodgaan (ook in tekenfilms) en heb thuis een halve kinderboerderij.

• Eén van mijn grootste wensen is om de wereld rond te reizen en om mee te werken in opvangcentra. Afrika en Indonesië  bijvoorbeeld in opvangcentra voor mensapen. Of Costa Rica, Alaska, Australië. Niks is te gek. Een grote boerderij om zelf dieren in op te vangen of of een ranch in Arizona zeg ik ook geen nee tegen.

• Ik luister veel en vaak naar muziek (inclusief oorverdovend meezingen). Enkele persoonlijke favorieten zijn Depeche Mode, Elvis Presley, Al Green, The Black Queen, Ella Fitzgerald en Arctic Monkeys. Maar mijn smaak is vrij eclectisch te noemen. Stevige metal staat namelijk ook gewoon in de playlist.

• Dansen doe ik graag ondanks het gebrek aan verfijnde motorische vaardigheden.  Verder zwem ik elke week en probeer elke dag te wandelen of fietsen. 

• Gemiddeld word ik zo’n 1000x per dag mamma genoemd door zoon Aaron. Met zijn tweeën wonen we in hartje Gouda. Met de beestenbende natuurlijk. Gek doen, onzin verhalen verzinnen, bordspellen en eten doen we graag.

• Ik heb de bijnaam Crazy Bunny Lady gekregen door mijn konijn Koos. Hij kende o.a. de commando’s ‘Kom’, ‘Kooi’, ‘Koekie’ en ‘Draai’. Hij was dol op mijn behang en stal mijn koekjes en hier maakte ik gekke video’s van. Koos was echt mijn maatje. Helaas is hij april 2020 overleden. Konijn Bea is liever lui dan moe, maar is een ontzettende haaibaai en sloopt de hele toko als ik niet oppas. Konijn Bowie is de nieuwe partner van Bea en is een echte donderstraal waar een behoorlijke kop op zit. Als ik niet snel genoeg ben met eten geven gaat hij stampvoeten en grommen. 

• Hoewel ik erg dol ben op eten, kan ik absoluut niet koken. Een deelname aan Masterchef zit er voor mij dus niet in.

• Ondanks dat ik erg creatief kan denken, heb ik twee linkerhanden. Het gemiddelde kind uit groep 3 kan betere knutsels maken. 

• Ik ben ingewijd in Kundalini Reiki, Reiki Gold en Nusta Karpay en mag dit ook doorgeven. Ook volg ik de opleiding tot Trance Healer en Reader.

Op de hoogte blijven van nieuwe verhalen?