Coaching

Groei & Bloei-traject

Je bent (startende) ondernemer of je wilt ondernemer worden. Je houdt van wat je doet, maar jezelf gaan vermarkten en neerzetten? Yikes. Dat is nogal wat. Ineens moet je naar voren stappen en jezelf aan de wereld laten zien. Je moet jezelf de erkenning geven dat je er mag zijn en je daadwerkelijk iets moois en waardevols te bieden hebt.

En ja hoor, daar komende de beperkende gedachten. “Het moet eerst perfect zijn voordat ik het deel”. “Ik weet niet waar ik moet beginnen”. “Ik ben de zoveelste”. “Wie ben ik nou helemaal om mezelf”. “Ik heb geen tijd/geld”. En zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan. Want negatieve en destructieve gedachten hebben…daar zijn we allemaal meester in. En vaak nemen we ze ook nog als waar aan.

Allemaal gedachten die voortkomen uit blokkades die in jezelf zitten. Blokkades om jou veilig te houden in je eigen bubbel, zodat je niet gezien hoeft te worden. Niet door jezelf en al helemaal niet door de buitenwereld. Lekker veilig verstopt. Resultaat: aan je marketing doe je (bijna) niets of je rommelt maar wat aan. Klinkt het al bekend?


Doorbreek de cirkel

Geloof me als ik zeg dat ik ook al die gedachten ken en weet hoe moeilijk het is. Door mijn verleden was ik zo gewend om mezelf onzichtbaar te maken. Onraakbaar en verborgen. 

Maar wat gebeurde er doordat ik mezelf verstopte? 
* Ik had ideeën, maar die voerde ik niet uit. Ook al waren het ideeën waar ik van binnen heel blij van werd.
* Ik bleef telkens in hetzelfde cirkeltje ronddraaien en dezelfde niet zo leuke situaties tegenkomen.
* Ik werkte niet samen met mezelf en keerde mezelf keer op keer de rug toe. 

Dat verstoppen…daar schoot ik dus mooi niks mee op. Sterker nog: ik creëerde een leven dat pijn deed en voor geen meter klopte. Mijn ware zelf had ik namelijk mee verstopt en verborgen onder al die lagen van beperkingen.

Jij hebt de sleutel

Ik weet hoe graag je uit dat cirkeltje wilt doorbreken. En ik beloof je dat er een weg uit is. Dat jij uit je eigengemaakte kooi kan breken. Je hebt zelf namelijk de sleutel in je. De sleutel die ervoor zorgt dat de beperkende gedachten je niet langer beperken. Zodat jij vanuit je kracht gaat kiezen voor jezelf en wat bij jou past en daardoor en mega krachtige marketing kan gaan neerzetten. In het Groei & Bloei-traject help ik jou om die sleutel vinden.

Laat de wereld zien wie jij bent

Jij bent ongelooflijk waardevol en jij hebt iets moois te bieden. Dat hoef je niet te verstoppen. Nooit. Niet voor jezelf, niet voor een ander en niet voor de wereld. Ik durf zelfs te zeggen dat de wereld er beter op wordt als jij stopt met jezelf verstoppen. Jij bent de enige die dit in de weg staat. De vraag is: waar wacht je nog op?

Ik wil de stap wagen

Hoe ga ik jou helpen?

We beginnen gelijk na aanmelding met een intake gesprek. Zo snel? Ja, want je wilt natuurlijk geen reden hebben om uit te stellen en te beginnen. Als je een ja voelt en ja zegt, dan gaan we ook gelijk beginnen. Tijdens de intake kijken we waar je nu staat. Door middel van mijn intuïtie voel ik waar jouw grootste rem nog zit en gaan we aan de slag gaan.

Na de intake

We gaan drie maanden met elkaar aan de slag om jouw verhaal te ontdekken en neer te zetten. We gaan dus niet alleen naar binnen. We gaan ook naar buiten. Je krijgt praktische tips en komt steeds meer in beweging om jouw verhaal te vertellen. Dit doen we door elkaar elke twee weken voor 1,5 uur te spreken via Zoom of live in Gouda en sluiten daarna af. In totaal heb je dus 6 sessies na je intake en praktische ondersteuning.

Na afloop

Na afloop durf jij jezelf en jouw verhaal te delen en zichtbaar te worden. Je weet waar jouw blokkades zitten, maar ook hoe je ermee om kunt gaan. Je werkt continu aan je marketing en zet ook stappen de wereld in. Jij weet wie jij bent en wat je te bieden hebt en doordat jij jezelf laat zien, wordt je steeds beter gevonden. Je durft jezelf steeds beter te laten zien. Jouw verhaal gaat de wereld in! Kortom: je hebt de cirkel doorbroken

Ja, ik wil groeien

Investering

En nu denk je misschien dat dit bergen met geld gaat kosten, “want coaches en marketing zijn duur”. Je ziet vast ook de gekste prijzen voorbij komen van soms duizenden euro’s. Dat ga ik niet doen. Jij bent beginnend aan je reis en hebt al genoeg investeringen. Daarom bied ik je dit traject aan voor de uniek lage prijs van 550 euro excl. BTW! (Hiervan wordt 50 euro gedoneerd aan de STCVD waar ik zelf als vrijwilliger werk).

Meer over de STCVD

Wil jij weten of het
Groei & Bloei-traject
iets voor jou is?

Vraag een gratis gesprek aan

Samen naar grotere hoogtes groeien

Een traject beginnen (bij mij of iemand anders) is altijd een investering. Niet alleen qua geld, maar ook qua tijd en energie. Dus het moet goed voelen om die stap te maken. Weet namelijk dat als je ja zegt tegen een traject, je ook ja zegt tegen verandering. Verandering in jezelf en daarmee ook buiten jezelf. Zo binnen zo buiten. Een investering komt dus ook altijd bij je terug. Soms op manieren die jij je nu niet eens kunt voorstellen. 

Voel jij de roep om stappen te gaan zetten in jouw proces en bedrijf? Wil jij ook op grotere hoogtes komen vanuit je eigen kracht en vanuit liefde voor wie je bent? En zie jij het zitten om met mij dit avontuur aan te gaan? Meld je dan aan voor het Groei & Bloei-traject. 

Wil je liever eerst bellen of het bij jou past? Stuur me dan een berichtje. Ik denk en voel graag met je mee of dit voor jou de juiste weg op het juiste moment is.

Ga jij het avontuur aan?

Laat hieronder een bericht achter als jij mee wilt doen aan het Groei & Bloei-traject of als je graag eerst even contact wilt.

Over mij

Al jaren werk keihard aan mezelf om mijn weg te vinden uit alle die blokkades en me bewust te worden van wie ik ben in heel mijn hoedanigheid. Ook de lelijke stukken. Jaren van cursussen, workshops, trainingen hebben mij geholpen om mezelf op een diep niveau te leren kennen en daardoor heb tools en inzichten gekregen, die ik ook aan jou kan geven. Daarnaast ben ik ook iemand die al jaren werkzaam is op het gebied van bedrijfsvoering en marketing. Ooit in loondienst en nu als ZZP-er. Door die combinatie kan ik je dus ook niet alleen goed begeleiden in het stuk naar binnen, maar ook in het stuk naar buiten. Ook de praktische kanten van het verhaal ken ik en ik weet dus op welke manieren jij jouw verhaal zichtbaar kan maken.

Opleidingen op het gebied van bewustzijn, persoonlijke en spirituele ontwikkeling

Ervaring op het gebied van bedrijfsvoering en marketing in diverse branches

Zelf werkzaam als zelfstandig ondernemer met alle highs en lows die erbij horen