Jouw verhaal

Samen aan de slag voor meer zichtbaarheid om jou en je organisatie te laten groeien.

Voordat we gaan samenwerken wil jij natuurlijk eerst weten of ik voor jou de juiste persoon ben. En andersom is dat minstens net zo belangrijk. Er moet een klik zijn. Een gevoel van vertrouwen en veiligheid. Daarom is het goed dat we eerst een kennismakingsgesprek hebben, zodat we kunnen zien of dat er is. Hierna gaan we pas verder kijken. Wat zijn je wensen en doelen? Waar liggen je uitdagingen? Wat is er voor jou op dit moment nodig? Samen maken we een plan en samen nemen we die stappen op een manier die voor jou en mij goed voelt.

Wat zijn de mogelijkheden om jouw verhaal te gaan vertellen?

Bij mij kun je terecht voor verschillende diensten om jouw verhaal te vertellen, vorm te geven of zichtbaar te krijgen. 

Coaching

Soms loop je ergens vast en vind je dat zichtbaar worden eigenlijk maar niks. Ik weet hoe lastig het kan zijn. En hoe ontzettend eng. Ik help je graag op weg, zodat jij jouw beste verhaal kunt gaan leven. Samen gaan we aan de slag met jouw blokkades zodat jij jezelf en je verhaal kunt delen met de wereld.

Meer informatie

Strategie

Je bent lekker bezig, maar je hebt handvatten nodig om stappen te kunnen maken en overzicht te houden. Je wilt vanalles, maar wat is de volgende logische stap? Samen gaan we kijken naar waar je staat en waar je wilt zijn. Wat is daar voor nodig en hoe kom je daar? We gaan kijken naar de strategie die bij jou past.

Meer informatie

Praktisch

Soms heb je iemand nodig die jou helpt om jouw verhaal naar buiten te krijgen en je marketingplan uitvoert. Denk hierbij aan blogs, websitebeheer, emailmarketing, social media, flyers en nog veel meer. Ik ben veelzijdig inzetbaar om taken uit handen te nemen waardoor jij je kunt focussen op dat waar jij goed in bent.

Meer informatie

Tekstschrijven

Niet iedereen is een schrijver en dat hoeft ook niet. Een verhaal vertellen is een vak apart. Heb jij iemand nodig die jou helpt om jouw verhaal op papier te krijgen en dat waar jij voor staat te vertalen? Ik help je graag verder. Of het nou een brochure is of een boek. Emailmarketing of website. Ik ben van alle markten thuis.

Meer informatie

Meer informatie of vragen?

Laat het me gerust weten door onderstaand formulier in te vullen.