Jouw verhaal

Samen aan de slag voor meer zichtbaarheid om jou en je organisatie te laten groeien.

Voordat we gaan samenwerken wil jij natuurlijk eerst weten of ik voor jou de juiste persoon ben. En andersom is dat minstens net zo belangrijk. Er moet een klik zijn. Een gevoel van vertrouwen en veiligheid. Daarom is het goed dat we eerst een kennismakingsgesprek hebben, zodat we kunnen zien of dat er is. Hierna gaan we pas verder kijken. Wat zijn je wensen en doelen? Waar liggen je uitdagingen? Wat is er voor jou op dit moment nodig? Samen maken we een plan en samen nemen we die stappen op een manier die voor jou en mij goed voelt.

Wat zijn de mogelijkheden om jouw verhaal te gaan vertellen?

Bij mij kun je terecht voor verschillende diensten om jouw verhaal te vertellen, vorm te geven of zichtbaar te krijgen.

5-Daagse Online Training 
“Van Blok tot Bloei”

In deze 5-daagse online training ontdek je welke belemmeringen je nu ervaart in je marketing. Wat vertel je jezelf waarom het niet kan?
Wat zou je eigenlijk heel graag willen doen, maar doe je nog niet?

In deze training gaan we één van die dingen gewoon doen. Want je kan heel leuk naar binnen kijken bij jezelf, maar het wordt pas echt waardevol als je ook naar buiten treedt.

Start: maandag 8 maart
Maximaal 10 deelnemers.

Meer info & aanmelden

Marketing coaching traject
“Groei & Bloei”

In dit 3-maanden traject help ik je jouw marketingverhaal vorm te geven en in de wereld te zetten. Hierbij ga je zowel naar binnen om jouw verhaal te ontdekken. Als ook naar buiten om jouw verhaal te vertellen.

Dit traject is drie vliegen in één klap: begeleiding op het innerlijke vlak, begeleiding in de strategie en begeleiding in de praktische uitvoering.

Met dit traject krijg jij dus van A tot Z je verhaal helder op papier en ga jij dit ook met de wereld delen.

Meer info & aanmelden

Masterclass
“Recept voor je eigen contentsoep”

In deze gratis masterclass je alles over contentstrategie. Wat is het? Hoe maak je een content strategie? Hoe zorg je ervoor dat hij bij jou, je bedrijf en je product past?
Maar ook: hoe kun je content maken, ook al vind je het soms spannend om jezelf te laten zien?

Deelname is gratis

Coming soon

Training “Creëer je eigen marketing plan in 11 stappen”

Je weet wie je bent en wat je wilt. Maar je weet niet hoe je dit kunt vormgeven in een gestructureerd marketing verhaal.

Je wilt leren hoe jij zelf aan de slag kunt om jouw verhaal tot leven te brengen en uit te dragen. In dit prorgamma leer jij in 11 lessen hoe jij jouw marketingplan vorm kunt geven op een manier die bij jou past.

Coming soon

Meer informatie of vragen?

Laat het me gerust weten door onderstaand formulier in te vullen.