Jouw verhaal

Samen aan de slag voor meer zichtbaarheid om jou en je organisatie te laten groeien.

Voordat we gaan samenwerken wil jij natuurlijk eerst weten of ik voor jou de juiste persoon ben. En andersom is dat minstens net zo belangrijk. Er moet een klik zijn. Een gevoel van vertrouwen en veiligheid. Daarom is het goed dat we eerst een kennismakingsgesprek hebben, zodat we kunnen zien of dat er is. Hierna gaan we pas verder kijken. Wat zijn je wensen en doelen? Waar liggen je uitdagingen? Wat is er voor jou op dit moment nodig? Samen maken we een plan en samen nemen we die stappen op een manier die voor jou en mij goed voelt.

Wat zijn de mogelijkheden om jouw verhaal te gaan vertellen?

Bij mij kun je terecht voor verschillende diensten om jouw verhaal te vertellen, vorm te geven of zichtbaar te krijgen.

Marketing & Business Coaching

Dit bied ik onder andere aan via het 3-maanden “Groei & Bloei programma” . Hierin help ik jou om je jouw marketingverhaal vorm te geven en in de wereld te zetten. Je gaat zowel naar binnen om jouw verhaal te ontdekken. Als ook naar buiten om jouw verhaal te gaan vertellen.

Dit programma is drie vliegen in één klap: begeleiding op het innerlijke vlak, begeleiding in de strategie en begeleiding in de praktische uitvoering. Je krijgt dus van A tot Z jouw verhaal helder op papier en ga jij dit ook met de wereld delen.

Het programma is in een groep te volgen.
Individuele coaching (maatwerk) is ook mogelijk.

Meer info & aanmelden

Marketing training traject

Trainingen bied ik voorlopig online aan. Onder andere de “Van Blok tot Bloei training”. In deze training ga je aan de hand van korte praktische opdrachten, coaching en live Q&A’s aan de slag om door jouw eigen bezwaren en belemmeringen heen te komen, zodat jij jouw verhaal gaat laten zien aan de wereld.

In 5 stappen ontdek je welke belemmeringen je nu ervaart in je marketing en welke dingen je daardoor nu niet doet. Daarvan gaan we ook één ding doen. Want je kan heel leuk naar binnen kijken bij jezelf, maar het wordt pas echt waardevol als je ook naar buiten treedt.

De training is individueel en online.
Meer trainingen volgen spoedig.

Meer info & aanmelden

Praktische ondersteuning

Ik beschik over diverse vaardigheden om jou praktisch te ondersteunen om jouw verhaal de wereld in te brengen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan contentmarketing, emailmarketing of funnels. Daarnaast denk ik strategisch mee over waar de kansen liggen om te groeien.

Meer info: coming soon

Tekstschrijven

Blogs, artikelen, social media berichten, website teksten (SEO proof uiteraard). Maar ook manuscripten als ghostwriter behoren tot de mogelijkheden. Als je op zoek bent naar iemand die jouw verhaal kan vertalen in een tekst die raakt, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Meer info: coming soon

Meer informatie of vragen?

Laat het me gerust weten door onderstaand formulier in te vullen.