Jouw verhaal

Samen aan de slag voor meer zichtbaarheid om jou en je organisatie te laten groeien.

Voordat we gaan samenwerken wil jij natuurlijk eerst weten of ik voor jou de juiste persoon ben. En andersom is dat minstens net zo belangrijk. Er moet een klik zijn. Een gevoel van vertrouwen en veiligheid. Daarom is het goed dat we eerst een kennismakingsgesprek hebben, zodat we kunnen zien of dat er is. Hierna gaan we pas verder kijken. Wat zijn je wensen en doelen? Waar liggen je uitdagingen? Wat is er voor jou op dit moment nodig? Samen maken we een plan en samen nemen we die stappen op een manier die voor jou en mij goed voelt.

Wat zijn de mogelijkheden om jouw verhaal te gaan vertellen?

Bij mij kun je terecht voor verschillende diensten om jouw verhaal te vertellen, vorm te geven of zichtbaar te krijgen.

Online Content(management)

Denk hierbij aan social media content, blogs en websiteteksten. Ook wel contentmanagement genoemd. Je hoeft je niet meer druk te maken of er wel genoeg online komt, want dat doe ik voor je. Uiteraard in een afgesproken strategie.

Meer informatie

Contentmarketing Training

Door mijn jarenlange ervaring achter de schermen van andere bedrijven, kan ik jou alles vertellen wat je moet weten om een goede basis neer te zetten en hoe je dat doet. Je wordt dus getraind in het daadwerkelijk praktisch neerzetten van jouw verhaal. Je hoeft dus niet zelf het wiel uit te vinden.

Meer informatie

Contentstrategie

Weet je eigenlijk nog niet wat jouw verhaal is of weet je nog niet hoe je dat de werreld in kan zetten, dan is het tijd voor het maken van een strategie. Hierin denk ik met je mee, zodat jouw verhaal niet alleen goed bij jou past, maar ook nog eens doet wat jij graag wilt dat het doet.

Meer info: coming soon

Tekstschrijven

Toen ik nog een klein meisje was, hield ik al van schrijven. Dit is niet veranderd. Soms lijkt het wel alsof de woorden vanzelf eruit schieten als ik begin. Al jaren ondersteun ik dan ook ondernemers hiermee. Graag help ik jou ook met het schrijven van jouw verhaal in welke vorm dan ook.

Meer info: coming soon

Meer informatie of vragen?

Laat het me gerust weten door onderstaand formulier in te vullen.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]