Groei & Bloei-traject

Groei & Bloei-groepstraject

Je bent (startende) ondernemer of je wilt ondernemer worden. Je houdt van wat je doet, maar jezelf gaan vermarkten en neerzetten? Yikes. Dat is nogal wat. Ineens moet je naar voren stappen en jezelf aan de wereld laten zien. Je moet jezelf de erkenning geven dat je er mag zijn en je daadwerkelijk iets moois en waardevols te bieden hebt. En dan moet je ook nog gaan bedenken hoe dat dan moet en hoe je een strategie bedenkt.

Hallo remmende gedachten

“Het moet eerst perfect zijn voordat ik het deel”.
“Ik weet niet waar ik moet beginnen”.
“Ik ben de zoveelste”.
“Wie ben ik nou helemaal om mezelf”.
“Ik heb geen tijd/geld”.
“Ik weet niet hoe het moet”.

Beperkingen in jezelf

En zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan. Want negatieve en destructieve gedachten hebben…daar zijn we allemaal meester in. En vaak nemen we ze ook nog als waar aan.

Lekker veilig blijven

Allemaal gedachten die voortkomen uit blokkades die in jezelf zitten door dingen die je hebt meegemaakt gedurende je leven. We hebben ze allemaal. Ze houden jou veilig te houden in je eigen bubbel

Dag marketing

En in die bubbel hoef je niet gezien te worden. Niet door jezelf en al helemaal niet door de buitenwereld. Lekker veilig verstopt. Resultaat: aan je marketing doe je (bijna) niets of je rommelt maar wat aan. Klinkt het al bekend?

Doorbreek de cirkel

Geloof me als ik zeg dat ik ook al die gedachten ken en weet hoe moeilijk het is. Door mijn verleden was ik zo gewend om mezelf onzichtbaar te maken. Onraakbaar en verborgen.

Maar wat gebeurde er doordat ik mezelf verstopte?
* Ik had ideeën, maar die voerde ik niet uit. Ook al waren het ideeën waar ik van binnen heel blij van werd.
* Ik bleef telkens in hetzelfde cirkeltje ronddraaien en dezelfde niet zo leuke situaties tegenkomen.
* Ik werkte niet samen met mezelf en keerde mezelf keer op keer de rug toe.

Dat verstoppen…daar schoot ik dus mooi niks mee op.
Sterker nog: ik creëerde een leven dat pijn deed en voor geen meter klopte. Mijn ware zelf had ik namelijk mee verstopt en verborgen onder al die lagen van beperkingen.

Jij hebt de sleutel

Ik weet hoe graag je uit dat cirkeltje wilt doorbreken. En ik beloof je dat er een weg uit is. Je hebt zelf namelijk de sleutel in je. En ook jij kunt vanuit je kracht gaan kiezen voor jezelf en dat wat bij jou past. Ook jij kunt een mega krachtige marketing neerzetten. In het Groei & Bloei-groepstraject help ik jou om die sleutel vinden. Niet alleen de sleutel naar binnen toe, maar ook naar buiten. 
Je leert met jezelf omgaan, je strategie bedenken én uitvoeren. Drie vliegen in één klap!

Laat de wereld zien wie je bent

Jij bent ongelooflijk waardevol en jij hebt iets moois te bieden. Dat hoef je niet te verstoppen. Nooit. Niet voor jezelf, niet voor een ander en niet voor de wereld. Ik durf zelfs te zeggen dat de wereld er beter op wordt als jij stopt met jezelf verstoppen. Jij bent de enige die dit in de weg staat. De vraag is: waar wacht je nog op?

Ik ga de stap wagen

Hoe ziet het groepstraject uit?

Het traject start op maandag 6 september met een kick-off sessie. Hierna gaan we 6 maanden met elkaar aan de slag door middel van online live sessies, praktische training en 1-op-1 feedback. 

Coaching, strategie & training

We gaan in de groep samen met elkaar aan de slag om jouw verhaal te ontdekken en neer te zetten. We gaan niet alleen naar binnen door zeven online live sessies. Maar we gaan ook naar buiten. Je krijgt namelijk praktische training in marketing strategie en uitvoering.

Door de combinatie van marketing- en businesscoaching én praktische uitvoering en strategie kom jij steeds meer in beweging om jouw verhaal te vertellen.

Complete plaatje van A tot Z

Na afloop durf jij jezelf en jouw verhaal te delen en zichtbaar te worden. Je weet waar jouw blokkades zitten, maar ook hoe je ermee om kunt gaan. Je hebt een marketingplan en weet ook hoe deze in de wereld te zetten. Jij weet wie jij bent en wat je te bieden hebt, en doordat jij jezelf laat zien, wordt je steeds beter gevonden en groeit je business met jou mee.

Kortom: je hebt de cirkel doorbroken

Investeren in jezelf en jouw verhaal

Je ziet vast net als ik de gekste prijzen voorbij komen van soms duizenden euro’s. Dat ga ik niet doen. Jij bent beginnend aan je reis en hebt al genoeg investeringen. Daarom bied ik dit traject voor de eerste 5 mensen aan voor de uniek lage prijs van 997 euro excl. BTW! 

Hiervan wordt 25 euro gedoneerd aan Centrum voor Dierenhulpverlening in Gouda en 25 euro aan Konijnenopvang True Colours in Waddinxveen

Nog even alles op een rij

In het “Groei & Bloei”-traject gaan we dus vanaf maandag 6 september aan de slag met jouw innerlijke wereld en hoe jij naar buiten toe gaat door middel van je marketing. Dit houdt in:

Zeven sessies online live coaching

Zeven sessies waarin we 90 minuten live aan de slag gaan met jou en je business. Hier gaan we echt de diepte in. 

Persoonlijke begeleiding

Via de online community sta ik 24/5 voor je klaar als je even ergens tegenaan loopt. Je hoeft deze reis dus nooit alleen te maken.

Online training marketingstrategie

Stap voor stap ga je aan de slag met het maken van jouw marketingplan. Je gaat strategisch aan de slag. BONUS: na afloop ontvang je van mij jouw strategie als boekje thuis. Dan heb je tastbaar waar jij voor gaat!

How to-trainingen marketingtools

Je krijgt diverse hoofdstukken beschikbaar waarin ik je de basis uitleg van de meest gangbare tools om je marketingplan uit te voeren. Denk aan social media, email marketing, automatiseren en adverteren.

Besloten community

Een besloten community om te verbinden met de andere deelnemers en waar je altijd terecht kan met vragen.

Wil jij je basis neerzetten
en eindelijk jouw verhaal vertellen?
Dan is het Groei & Bloei-traject jouw kans!

Begin de reis

Samen naar grotere hoogtes groeien

Een traject beginnen (bij mij of iemand anders) is altijd een investering. Niet alleen qua geld, maar ook qua tijd en energie. Dus het moet goed voelen om die stap te maken. Weet namelijk dat als je ja zegt tegen een traject, je ook ja zegt tegen verandering. Verandering in jezelf en daarmee ook buiten jezelf. Zo binnen zo buiten. Een investering komt dus ook altijd bij je terug. Soms op manieren die jij je nu niet eens kunt voorstellen. 

Voel jij de roep om stappen te gaan zetten in jouw proces en bedrijf? Wil jij ook op grotere hoogtes komen vanuit je eigen kracht en vanuit liefde voor wie je bent? En zie jij het zitten om met mij dit avontuur aan te gaan? Meld je dan aan voor het Groei & Bloei-traject. 

Wil je liever eerst bellen of het bij jou past? Stuur me dan hieronder een berichtje. Ik denk en voel graag met je mee of dit voor jou de juiste weg op het juiste moment is.

Heb jij nog vragen voordat je het avontuur aan?

Laat hieronder een bericht achter als je vragen hebt (bekijk ook gerust de veelgestelde vragen onderaan de pagina), of als je graag eerst even kennis wilt maken.

Over mij

Al jaren werk keihard aan mezelf om mijn weg te vinden uit alle die blokkades en me bewust te worden van wie ik ben in heel mijn hoedanigheid. Ook de lelijke stukken. Jaren van cursussen, workshops, trainingen hebben mij geholpen om mezelf op een diep niveau te leren kennen en daardoor heb tools en inzichten gekregen, die ik ook aan jou kan geven. Daarnaast ben ik ook iemand die al jaren werkzaam is op het gebied van bedrijfsvoering en marketing. Ooit in loondienst en nu als ZZP-er. Door die combinatie kan ik je dus ook niet alleen goed begeleiden in het stuk naar binnen, maar ook in het stuk naar buiten. Ook de praktische kanten van het verhaal ken ik en ik weet dus op welke manieren jij jouw verhaal zichtbaar kan maken.

Opleidingen op het gebied van bewustzijn, persoonlijke en spirituele ontwikkeling

Ervaring op het gebied van bedrijfsvoering en marketing in diverse branches

Zelf werkzaam als zelfstandig ondernemer met alle highs en lows die erbij horen

Veelgestelde vragen

1. Voor is het geschikt?
Het traject is geschikt voor spirituele, bewuste ondernemers die nog geen stevige goede basis hebben voor hun bedrijf. Zowel in hun interne wereld als hun externe. Ook aspirant ondernemers passen uitstekend in dit traject. 

2. Ik heb al een strategie, marketingplan en visie opgezet.
Zorgen deze er ook voor dat jij een continue stabiele omzet draait waar je goed van kunt leven? Neem je moeiteloos de hobbels op het ondernemerspad? En staat jouw basis als een huis? Is het antwoord ja? Dan kan je deze pagina gelijk weer sluiten en is dit niet voor jou. Is het antwoord nee? Dan gaat er toch ergens iets niet goed en is dit programma de kans om dit alsnog voor elkaar te krijgen.

3. Ik heb het geld momenteel niet.
Ik snap je helemaal. Ik weet uit ervaring hoe het is om weinig geld te hebben. Maar vaak wachten we dan tot we vinden dat we het er wel voor hebben en blijven tot die tijd moeilijker doen dan noodzakelijk. Terwijl je dergelijke investeringen in jezelf altijd weer terugkrijgt of zelf terug leert verdienen. Je investeert eenmalig een bedrag van 997,- waarvoor jij 6 (!) maanden gecoacht wordt om je bedrijf succesvol neer te zetten. Stel jij maakt een programma van 1250,- euro, dan hoef je er maar 1 te verkopen om dit bedrag terug te verdienen en nog iets over te hebben ook.

4. Kan ik in termijnen betalen?
Om de drempel lager te maken en om zoveel mogelijk mensen met een missie de kans te geven hun verhaal te wereld in te brengen, heb ik de mogelijkheid toegevoegd om in termijnen te betalen. Je kunt in drie termijnen van 365,- of in 6 termijnen van 195,- betalen. Als je op aanmelden klikt, zie je de optie vanzelf erbij staan.

5. Wat kan ik verwachten van de 24/5 online support?
Je krijgt gedurende de 6 maanden 24/5 support van Lisette via de online community. Dit kunnen zowel praktische zaken zijn over hoe iets aan te pakken, of sparren over bijvoorbeeld je ideale klant of productaanbod. Maar ook wanneer je vastloopt in jezelf kan je terecht voor support. Je staat er dus nooit alleen voor.

6. Hoe ziet een online live sessie uit?
Elke eerste maandag van de maand is er een live online sessie. Deze zullen zowel praktische inhoudelijke informatie bevatten, als ook ruimte voor coaching, tips en brainstorms.

7. Moet ik altijd live erbij zijn?
Dat is niet nodig. De sessies worden opgenomen en later online gezet. Het is wel aan te raden om erbij te zijn.

8. Hoe lang houd ik toegang?
Je behoudt 2 jaar toegang tot het online lesmateriaal. De community met support is alleen gedurende de 6 maanden van het programma beschikbaar. Hierna blijft de groep wel bestaan, maar de support komt te vervallen.

9. Ik heb nog andere vragen of ik twijfel.
Ik snap dat je nog vragen hebt. Vul het formulier hierboven in en we maken een afspraak om je vragen te bespreken