Gratis

Gratis beschikbaar

Om mij, mijn skills en mijn verhaal beter te leren kennen, zijn er ook enkele gratis diensten en producten beschikbaar. Je vindt ze hieronder.

Tribus Tribe Online Community

Een community voor ondernemers die hun verhaal willen ontdekken en delen met de wereld, maar hierbij soms tegen zichzelf aan lopen. Een plek om te verbinden en te delen. Een plek om steun te vinden op elk gebied. Zowel strategisch en praktisch als ook op het gebied van zelfontwikkeling. Een plek waar je je ei kwijt kunt en een luisterend oor vindt. Kortom: een plek om jezelf te kunnen zijn. Er is elke eerste vrijdag van de maand een gratis Q&A om 10.00 uur.

Voorproefje ‘Parel in de Pijn’

In deze autobiografie vertelt Inge Bongenaar over haar leven vol liefde, leed, spiritualiteit en hoe het licht er altijd is. Dat het leven niet altijd makkelijk is, weet Inge namelijk als geen ander. Het leven komt niet alleen met rozengeur en maneschijn. Het leven kent vele dalen. Sommige zijn diep en anderen zijn nog dieper. En ook al is ze begaafd en kreeg ze hulp van bovenaf, toch moest ze het vaak alleen doen. Dit is haar les hier op deze aarde, maar ook haar gift. Dit is haar Parel in de Pijn. 

Masterclass over ondernemen

Ben je ondernemer? Is spiritualiteit voor jou belangrijk? En wil je weten hoe je die 2 succesvol combineert?
En wat de belangrijkste 4 pijlers zijn in het spiritueel ondernemen? Zodat jij jouw business laat groeien?
Dan is deze masterclass iets voor jou.
Alles wat je nodig hebt om een succesvolle, spirituele business neer te zetten!
Leer de belangrijkste 4 pijlers in deze GRATIS MASTERCLASS
Gegeven door Jasper Kok en Lisette Stam