Online content (contentmanagement)

‘Words are our most inexhaustible source of magic’

Toen ik begon met ondernemen, deed ik dat omdat ik meer wilde doen van waar ik blij van word. En dat was schrijven. Na behoorlijk wat omzwervingen die hier vaak niets mee te maken hadden, ben ik nu weer terug op mijn eigen nest en richt ik me als zelfstandige enkel nog op maken van teksten in alle vormen en maten.

In welke fase je dan ook bent met jouw organisatie of project: ik help je graag verder om datgene te creëren wat jij graag wilt. Mijn teksten kenmerken zich door diversiteit. Soms met een vleugje humor, soms informeren en verdiepend. Maar altijd puur en en met een groot zielgehalte en persoonlijke touch. Dat is naar mijn mening ook een must voor een goede tekst. Als je de ziel van de organisatie niet kunt vastleggen, kan het ook nooit het doel behalen wat er voor ogen is. Een juiste toon en verwoording van hetgeen je wilt overbrengen, bepaalt of de woorden ook daadwerkelijk aankomen bij jouw publiek.

Welke online content maak ik?

Een ander woord voor wat ik doe, is contentmanagement. Dit is het proces van creëren, beheren en publiceren van content op digitale kanalen.

Social media posts

Op basis van een samen op te stellen strategie, schrijf ik social media content. De frequentie en inhoud is in samenspraak.

Blogs

Blogs zijn enorm waardevol voor de vindbaarheid in Google. De teksten worden dan ook SEO proof geschreven zodat de content waardevol is en blijft.

Websiteteksten

Om de juiste doelgroep aan te spreken, is een websitetekst van enorm belang. Niet op zijn minst omdat je website ook converterend moet zijn. 

Plan een gratis kennismakingsgesprek

Een samenwerking moet goed voelen van beide kanten. Ben je benieuwd wat ik voor jouw organisatie kan betekenen? Plan dan hieronder een gratis kennismakingsgesprek in.

Plan direct een gesprek